Hoe werkt het?

Je start bij Rijschool Klaassen altijd met een proefrijles. Tijdens de proefrijles wordt er naar je rijvaardigheid en inzicht gekeken.
Hierdoor weten we welk rijlespakket het beste bij je past en wat het je ongeveer gaat kosten.

De voordelen

  • We halen je thuis op
  • Je zit nergens aan vast
  • Begin snel: stap deze week nog in!

Direct aanvragen

Voer hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor je proefrijles.

proefrijles aanvragen

Rijopleiding

Ben je op zoek naar een spoedopleiding of wil je liever op je gemak rijlessen volgen, de keuze is aan jou. Wij zorgen er met een (RIS) gecertificeerde instructeur voor dat jij op een veilige en verantwoorde wijze in bezit komt van het rijbewijs. De les begint altijd op een locatie die jou het beste uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld op school, je werk, station of bij je thuis zijn. Wij halen je op de afgesproken tijd op en je leert al snel zelfstandig naar het oefengebied te rijden.

Stapsgewijs leer je hoe je moet omgaan met je motorvoertuig en met alle andere weggebruikers.  Daarnaast komt het verkeersinzicht, de verkeersveiligheid en het milieu aan de orde. Je werkt niet alleen naar het praktijkexamen toe maar Rijschool Klaassen zorgt er ook voor dat je nog meer kennis hebt om zelfstandig en veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen als een goed beginnend bestuurder. Je kunt kiezen voor de reguliere rijopleiding of de Rijopleiding in Stappen.

Opfriscursus

Je bent in het bezit van een geldig autorijbewijs, maar het is een tijd geleden dat je gereden hebt. Als je angst hebt om weer te gaan rijden, of je wilt op de hoogte gebracht worden van de nieuwe verkeersregels, dan is het raadzaam om bij Rijschool Klaassen een opfriscursus te volgen. Tijdens een gesprek wordt duidelijk waar precies aan gewerkt moet worden (snelweg, rotonde,parkeervak,etc.) Het uiteindelijke doel van de cursus is om van jou weer een weggebruiker te maken die vol zelfvertrouwen zelfstandig de weg op gaat.

Meer informatie? Neem dan contact op met ons!