Hoe werkt het?

Je start bij Rijschool Klaassen altijd met een proefrijles. Tijdens de proefrijles wordt er naar je rijvaardigheid en inzicht gekeken.
Hierdoor weten we welk rijlespakket het beste bij je past en wat het je ongeveer gaat kosten.

De voordelen

  • We halen je thuis op
  • Je zit nergens aan vast
  • Begin snel: stap deze week nog in!

Direct aanvragen

Voer hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor je proefrijles.

proefrijles aanvragen

Rijschool Kesteren

Rijschool KesterenWil je gaan lessen in omgeving Kesteren en zoek je een rijschool? Dan heb je die nu gevonden! Wij zijn Rijschool Klaassen en samen met jou en een gecertificeerde instructeur gaan wij ervoor zorgen dat jij op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

In stappen leer je hoe je moet omgaan met de auto en met anderen op de weg. Ook komen bij onze lessen de veiligheid in het verkeer, inzicht en het milieu langs. Bij Rijschool Kesteren behaal je niet alleen een roze pasje maar ook meer kennis om je veilig in het verkeer te kunnen begeven.

Bij ons les je in een Volkswagen Golf, een veilige en betrouwbare auto. Eerst starten we met een proefles waarbij we kijken naar welk rijlespakket het beste bij je past en hoeveel je dat ongeveer gaat kosten. Op deze manier sluiten we perfect aan bij jouw wensen. Wil je het liefst zo snel mogelijk de weg op of op je gemak je rijbewijs halen? Het kan allemaal met Rijsschool Klaassen in Kesteren.

Rijschool Klaassen is gevestigd in IJzendoorn maar onze rijschool komt ook in Kesteren.
We beginnen de les altijd op een door jou gekozen locatie. Rijschool Kesteren haalt je op van je studie, werk, de trein etc.

Bij Rijschool Kesteren kun je ook kiezen voor de Rijopleiding in Stappen (RIS) naast de normale rijopleiding. Je leert stap-voor-stap rijden en bereid je goed voor op het deelnemen in het verkeer. Als je de ene stap onder de knie hebt ga je door naar de volgende stap. Het slagingspercentage is een stuk hoger bij RIS en onze leerlingen zijn beter voorbereid op zelfstandige deelname.

Wil je kwaliteit en betrouwbaarheid in omgeving Kesteren? Kies dan voor Rijschool Klaassen en vraag direct een gratis proefles aan.