Hoe werkt het?

Je start bij Rijschool Klaassen altijd met een proefrijles. Tijdens de proefrijles wordt er naar je rijvaardigheid en inzicht gekeken.
Hierdoor weten we welk rijlespakket het beste bij je past en wat het je ongeveer gaat kosten.

De voordelen

  • We halen je thuis op
  • Je zit nergens aan vast
  • Begin snel: stap deze week nog in!

Direct aanvragen

Voer hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor je proefrijles.

proefrijles aanvragen

Rijschool Dodewaard

Rijschool DodewaardBen je op zoek naar een rijschool in omgeving Dodewaard? Zoek niet verder en kies voor Rijschool Klaassen! Samen met een gecertificeerde instructeur zorgen wij ervoor dat jij op een veilige wijze in bezit komt van je rijbewijs.

Stapsgewijs leer je hoe je moet omgaan met je motorvoertuig en met alle andere weggebruikers. Daarnaast komt het verkeersinzicht, de verkeersveiligheid en het milieu aan de orde. Je werkt niet alleen naar het praktijkexamen toe maar Rijschool Klaassen zorgt er ook voor dat je nog meer kennis hebt om zelfstandig en veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen als een goed beginnend bestuurder.

Je lest in een Volkswagen Golf, deze auto staat bekend om zijn veiligheid en betrouwbaarheid. Je start altijd met een proefrijles. Er wordt dan gekeken welk rijlespakket er bij je past en wat het je ongeveer gaat kosten. Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen of liever op je gemak rijlessen volgen? Alles kan bij Rijschool Klaassen in Dodewaard.

Rijschool Klaassen is gevestigd in IJzendoorn maar onze rijschool komt ook in Dodewaard. De les begint altijd op een locatie die jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld op je werk, school, station of gewoon bij je thuis.

Naast de reguliere opleiding kun je bij Rijschool Dodewaard ook kiezen voor de Rijopleiding in Stappen (RIS). Met RIS leer je stap-voor-stap rijden en ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Je gaat steeds een stap verder als je de vorige stap voldoende beheerst. In totaal doorloop je 46 stappen verdeeld over 4 modules. De voordelen van een RIS opleiding zijn o.a een fors hoger slagingspercentage, je bent beter voorbereid op deelname in het verkeer en je werkt stap-voor-stap.

Kies je voor rijschool Dodewaard, dan kies je voor betrouwbaarheid en kwaliteit in omgeving Dodewaard. Vraag dus snel een gratis proefles aan bij de leukste rijschool in Dodewaard!