Hoe werkt het?

Je start bij Rijschool Klaassen altijd met een proefrijles. Tijdens de proefrijles wordt er naar je rijvaardigheid en inzicht gekeken.
Hierdoor weten we welk rijlespakket het beste bij je past en wat het je ongeveer gaat kosten.

De voordelen

  • We halen je thuis op
  • Je zit nergens aan vast
  • Begin snel: stap deze week nog in!

Direct aanvragen

Voer hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor je proefrijles.

proefrijles aanvragen

Rijschool Opheusden

Rijschool OpheusdenWoon je in Opheusden en omstreken en zoek je een goede rijschool? Dan bij je bij Rijschool Klaassen aan het goede adres! Aan de hand van een vrijblijvende proefles laten wij je zien hoeveel tijd je ongeveer kwijt bent en wat het je gaat kosten.

Bij Rijschool Klaassen staat veiligheid voorop, met alleen de auto onder controle hebben ben je er nog niet. We leren je meer over je plaats op de weg, verkeersinzicht en het milieu. En dat is nog niet alles, slagen bij Rijschool Klaassen in Opheusden geeft recht op een gratis Safety Course samen met een vriend of vriendin. Hier leer je hoe je moet reageren op bepaalde gevaarlijke situaties waarbij de juiste handeling helemaal niet logisch is. Zo ben je dus extra goed voorbereid!

Bij Rijschool Opheusden kun je nu ook online inplannen en je laten ophalen waar jij wilt. Is dat bij je thuis of op school? Alles is mogelijk. Nog een extra voordeel van Rijschool Opheusden is de online i-theorie theorieopleiding. Een leuke en succesvolle opleiding die er zeker voor gaat zorgen dat je in één keer slaagt. Je krijgt een eigen inlogcode waarmee je overal kan inloggen.

Bij Rijschool Opheusden gebruiken we een Volkswagen Golf, waarom? Een Volkswagen is een stoere en betrouwbare auto ideaal om in te leren rijden. Nieuwsgierig geworden naar Rijschool Opheusden? Neem een kijkje op onze website en vraag snel die gratis proefles aan.