Hoe werkt het?

Je start bij Rijschool Klaassen altijd met een proefrijles. Tijdens de proefrijles wordt er naar je rijvaardigheid en inzicht gekeken.
Hierdoor weten we welk rijlespakket het beste bij je past en wat het je ongeveer gaat kosten.

De voordelen

  • We halen je thuis op
  • Je zit nergens aan vast
  • Begin snel: stap deze week nog in!

Direct aanvragen

Voer hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor je proefrijles.

proefrijles aanvragen

Rijschool Maurik

Rijschool MaurikWoon je in de omgeving van Maurik en wil je gaan rijlessen? Alles staat of valt met de keuze van de rijschool. Rijschool Klaassen is de juiste rijschool voor iedereen die op een goede en verantwoorde manier zijn of haar rijbewijs wil halen.
Als eerste doen we bij ons een proefles zodat we kunnen bepalen welk lessenpakket er bij jou past. Oftewel rijlessen op maat, want de een gaat nou eenmaal veel sneller dan de ander. Ook vertellen we je gelijk wat het ongeveer kost.

Veiligheid staat voorop bij Rijschool Maurik. Naast controle van de auto vinden we het belangrijk dat je een goed verkeersinzicht krijgt, dat je rekening leert houden met andere weggebruikers en dat je weet hoe je milieuvriendelijk rijdt.

Je kunt bij Rijschool Maurik nu ook een complete online theorieopleiding volgen via i-theorie. Dus geen gezeur meer met boeken maar een unieke code voor op je computer, laptop, iPad enz. Zo ga je zeker slagen voor je theorie-examen.

Als je het felbegeerde roze pasje in bezit hebt, dan kun je samen met een vriend of een vriendin deelnemen aan de gratis Safety Course. Sommige gevaarlijke situaties vragen andere handelingen die niet altijd even logisch lijken. Door middel van de Safety Course wordt er geleerd hoe je juist in deze situaties moet handelen. Rijschool Maurik vindt het belangrijk dat je weet hoe je in dergelijke situaties moet handelen.

Ook snel de weg op en een Safety Course volgen? Bel snel voor een gratis proefles bij Rijschool Maurik.