Hoe werkt het?

Je start bij Rijschool Klaassen altijd met een proefrijles. Tijdens de proefrijles wordt er naar je rijvaardigheid en inzicht gekeken.
Hierdoor weten we welk rijlespakket het beste bij je past en wat het je ongeveer gaat kosten.

De voordelen

  • We halen je thuis op
  • Je zit nergens aan vast
  • Begin snel: stap deze week nog in!

Direct aanvragen

Voer hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor je proefrijles.

proefrijles aanvragen

Rijschool Lienden

Rijschool LiendenWil jij je rijbewijs gaan halen en woon je in de omgeving van Lienden? Rijschool Klaassen is dé rijschool die er samen met jou voor wil zorgen dat je het felbegeerde roze pasje behaald. Samen met een gecertificeerde instructeur zorg jij er voor dat je veilig en verantwoord je rijbewijs haalt.

Bij Rijschool Klaassen leer je hoe je op een goede en veilige manier omgaat met je motorvoertuig en andere wegdeelnemers. Tijdens de lessen komen naast het autorijden ook andere onderwerpen langs, namelijk veiligheid in het verkeer, het milieu en verkeersinzicht. Bij Rijschool Lienden mag je uiteindelijk niet alleen legaal de weg op maar heb je genoeg kennis om dat veilig te doen.

Onze instructeurs rijden in een Volkswagen Golf, een betrouwbare en stoere auto. We starten altijd met een proefles op basis waarvan we bepalen welk rijlespakket er het beste bij jou past en hoeveel geld je kwijt bent. Of je nu zo snel mogelijk klaar wilt zijn of er de tijd voor wilt nemen alles is mogelijk bij Rijschool Klaassen in Lienden.

Bij Rijschool Lienden bepaalt de leerling waar de instructeur hem of haar komt ophalen. Bij je thuis of op je school, zelfs vanaf het station. We zijn dan wel gevestigd in IJzendoorn, Rijschool Lienden komt overal.

Als je bij Rijschool Lienden geslaagd bent voor je praktijkexamen heb je samen met een vriend of vriendin recht op een gratis Safety Course. Als bestuurder van een auto wordt er van je verwacht dat je ten allen tijde je auto onder controle hebt. Sommige situaties vragen om handelingen die niet altijd even logisch zijn. Op de Volkswagen Safetydag wordt hier uitgebreid bij stilgestaan door middel van een speciale Safety Course.

Overtuigd? Schrijf je dan direct in voor een gratis proefles.