Hoe werkt het?

Je start bij Rijschool Klaassen altijd met een proefrijles. Tijdens de proefrijles wordt er naar je rijvaardigheid en inzicht gekeken.
Hierdoor weten we welk rijlespakket het beste bij je past en wat het je ongeveer gaat kosten.

De voordelen

  • We halen je thuis op
  • Je zit nergens aan vast
  • Begin snel: stap deze week nog in!

Direct aanvragen

Voer hieronder je gegevens in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor je proefrijles.

proefrijles aanvragen

Rijschool Ochten

Rijschool OchtenKun je niet wachten om auto te rijden? De keuze voor de juiste rijopleiding en rijschool is erg belangrijk. Rijschool Klaassen helpt je hier graag mee op weg!

Bij Rijschool Klaassen kun je rekenen op passende rijlessen in Ochten, jouw wensen staan bij ons centraal. Je bepaalt zelf het tempo van je rijopleiding, zo snel mogelijk of juist op je gemak? Alles kan bij Rijschool Klaassen. Door middel van een proefles in Ochten spreken we af welk pakket er bij je past en hoeveel geld dat pakket kost. Zo sluit het precies aan bij jouw wensen.

We vinden het belangrijk dat je op een goede en veilige wijze leert autorijden. Zo leer je bij ons hoe je om gaat met de auto maar ook meer over de andere weggebruikers, de veiligheid, het milieu en meer inzicht in het verkeer.
Ook kun je bij Rijschool Ochten een volledige online theorieopleiding volgen via i-theorie. Met een unieke inlogcode zodat je op je computer, laptop, iPad enz. de opleiding kan volgen. Het is een leuke en leerzame opleiding waarbij je zeker gaat slagen voor je theorie.

Bij Rijschool Ochten spreek je met de instructeur af waar hij je komt ophalen. Dat kun je zelf bepalen, Rijschool Ochten rijdt overal heen. Belangrijk is natuurlijk ook de auto waarin je lest. Bij Rijschool Ochten gebruiken we de betrouwbare Volkswagen Golf.

Ben je geslaagd bij Rijschool Ochten? Dan mag je samen met een vriend of vriendin meedoen aan een gratis Safety Course. Er wordt van een bestuurder verwacht dat hij of zij altijd de auto onder controle heeft. Maar soms kom je in situaties waarbij de juiste handeling niet altijd even logisch is. Tijdens deze Safety Course wordt er geleerd hoe je om moet gaan met bepaalde gevaarlijke situaties. Bij Rijschool Ochten ga je dus veilig de weg op.

Wil je meer weten over Rijschool Ochten? Vraag dan gelijk een gratis proefles aan.